‘Super Rich in Korea’ staat nu op Netflix

De nieuwe Zuid-Koreaanse realityreeks Super Rich in Korea van Netflix is vanaf vandaag te vinden op Netflix. In de reeks zullen we een aantal superrijke mensen volgen die in Zuid-Korea wonen. Het gaat daarbij om personen met verschillende nationaliteiten die op uiteenlopende manieren hun rijkdom verwierven.

Zuid-Koreaanse reeksen zitten al langer in de lift, maar de laatste tijd zet Netflix duidelijk meer in op reality-tv van Zuid-Koreaanse bodem. Het gaat daarbij niet enkel om datingshows zoals Single’s InfernoChange Days of Nineteen To Twenty, maar ook om reeksen als The Devil’s PlanPhysical: 100 of Zombieverse. De nieuwste Zuid-Koreaanse realityreeks geeft ons een inkijk in het leven van de superrijken in Zuid-Korea.

Super Rich in Korea

Je kan Super Rich in Korea eigenlijk zien als de Zuid-Koreaanse versie van Bling Empire. In de reeks zullen we namelijk het leven van de superrijken volgen in Zuid-Korea. Het gaat daarbij om Singaporese businessman David Yong, de “Zuid-Koreaanse Paris Hilton” Yoo Hee-ra, de Pakistaanse royalty Anna, Italiaanse modeontwerper Teodoro Mariana en de Arabische socialemediasenasatie Noor Naem. Hoewel ze dus niet allemaal van Zuid-Koreaanse origine zijn, kozen ze er wel voor om zich in het land te settelen.

De reeks wordt aan elkaar gepraat door drie hosts. Het gaat daarbij om BamBam van de K-popgroep GOT7. Hij is geboren in Thailand, maar verhuisde naar Zuid-Korea om daar zijn droom waar te maken om K-popster te worden. Ook de tweede host is een K-popster. Het gaat om Mimi van de meidengroep Oh My Girl. Zij krijgen het gezelschap van comedian Cho Sae-ho die al in heel wat reeksen te zien was als host of panellid. 

Officiële trailer

In de officiële trailer voor Super Rich in Korea kregen we al wat te zien van de extravagante levensstijl van de deelnemers. Zo vliegt David Yong overal naartoe met zijn private jet “om tijd te besparen”, toont een vrouw haar gigantische dressing en pocht een andere deelnemer over zijn elf snelle wagens. Daarbij krijgen we ook al de grote reacties van het panel te zien.

Bekijk hier de officiële trailer van Super Rich in Korea:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...