‘Single’s Inferno’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Het derde seizoen van de Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno is vanaf vandaag te vinden op Netflix. In de reeks zal een nieuwe groep Zuid-Koreaanse singles op zoek gaan naar de liefde op een eiland met weinig luxe.

Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse reality-tv want de datingshow Single’s Inferno is terug! De reeks is ondertussen al toe aan z’n derde seizoen waarin opnieuw een groep singles op een onbewoond eiland op zoek zal gaan naar de liefde. Wie challenges wint, mag met zijn/haar/hun favoriete deelnemer op overnachting naar “Paradise” in een luxehotel. Hoewel het er in Zuid-Koreaanse datingshows doorgaans een stuk braver aan toegaat dan pakweg Too Hot To Handle of Temptation Island, zorgde Single’s Inferno de afgelopen seizoenen toch al voor heel wat dramatische momenten. En dat belooft ook nu niet anders te worden.

Single’s Inferno seizoen 3

In de officiële trailer voor het derde seizoen van Single’s Inferno kregen we al enkele beelden te zien vanop het eiland en de reacties van het panel. Daaruit blijkt dat toch weer wat – naar Koreaanse normen – intense momenten op de planning staan. Zo wordt er gefluisterd, gemasseerd en zelfs samen in één bed geslapen.

In diezelfde trailer was ook een grote rol weggelegd voor het nieuwe panellid Kim Jin-young, die ook bekend is als Dex, en vorig jaar te zien was in het tweede seizoen van Single’s Inferno. Hij zal de panelleden uit de vorige seizoenen – Kyuhyun van de K-popgroep Super Junior, rapper Hanhae, actrice Lee Da-hee, en comedian Hong Jin-kyung – vervoegen en zijn commentaar geven vanuit het standpunt van een ex-deelnemer.

Vanaf vandaag kan je de eerste drie afleveringen van het derde seizoen van Single’s Inferno vinden op Netflix. Volgende week verschijnen de volgende twee afleveringen, gevolgd door opnieuw twee afleveringen op 26 december en twee afleveringen op 2 januari. De laatste aflevering verschijnt op dinsdag 9 januari op Netflix.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het derde seizoen van Single’s Inferno:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...