‘Ghosted’: Eerste trailer van film met Chris Evans en Ana de Armas staat online

Apple TV+ heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende actiekomedie Ghosted, geregisseerd door Dexter Fletcher. In de film zullen Chris Evans en Ana de Armas samen te zien zijn, wat niet de eerste keer is. Denk maar aan Knives Out en The Gray Man.

Dexter Fletcher, bekend van The Offer (2022) en Rocketman (2019), komt met een nieuwe film. Hierin spelen Chris Evans en Ana de Armas de hoofdrol. Ghosted zal te zien zijn op Apple TV+ vanaf 21 april.

Verhaal

De film volgt Cole (Chris Evans), die de bloedmooie Sadie (Ana de Armas) tegenkomt. Ze gaan op date, maar dan verdwijnt ze plots en laat ze niks meer van zich horen. Cole besluit haar daarom te verrassen en zoekt haar op in Londen, maar daar gaat het mis.

Eenmaal aangekomen wordt Cole ontvoerd en komt hij terecht in een heftige rollercoaster van geweld. Hieruit blijkt dat Sadie een CIA-agent is. En voordat ze een tweede date kunnen afspreken, worden Cole en Sadie meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden.

Bekijk hier de trailer:

Cast

de Armas maakte al indruk in No Time to Die. Recent zei ze nog dat ze niet alleen maar actierollen wil spelen. Haar rol zou normaal gesproken ook weggelegd zijn voor Scarlett Johansson, maar vanwege haar overvolle agenda besloot ze om het aanbod af te wijzen. Dus het werd een reünie tussen Evans en de Armas. Evans is bekend van zijn rol in de Captain America-films. Daarin speelde hij Steve Rogers.

Ana de Armas en Chris Evans
(Photo by David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

Naast de twee hoofdacteurs zie we ook nog onder andere Amy Sedaris (The Mandalorian), Adrien Brody (The French Dispatch), Tim Blake Nelson (Watchmen), Tate Donovan (Respect) en Marwan Kenzari (Aladdin).

Meer
Lees meer...