‘John Wick: Chapter 4’ krijgt eerste trailer

Goed nieuws voor de fans van John Wick, want de trailer voor de vierde film is er eindelijk. Ook voor deze film keert acteur Keanu Reeves terug in de rol van huurmoordenaar John Wick. Naast hem schitteren nog verschillende grote namen. De film komt in maart 2023 uit.

De John Wick-franchise heeft er binnenkort een vierde film bij. De gelijknamige seriemoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zal het daarin opnieuw opnemen tegen verschillende beruchte figuren uit de criminele onderwereld. Lionsgate deelde vandaag alvast een eerste trailer.

John Wick

Al sinds 2014 is John Wick een van de bekendste personages in de wereld van de thrillers. Na het succes van de eerste film, die meer dan 50 miljoen dollar (zo’n 49,3 miljoen euro) opbracht, volgden er ook nog een tweede en derde film in 2017 en 2019.

En nu volgt dus de derde, waarin huurmoordenaar John Wick zich opnieuw moet verdiepen in de criminele onderwereld die hij eigenlijk wilde verlaten.

Chapter 4

De vierde film brengt de antiheld in nauwe schoentjes. Sinds er een grote geldprijs op zijn gezicht werd geplakt, is iedereen op zoek naar hem. Om zichzelf en de wereld te redden, probeert Wick de organisatie die hem wil vermoorden voor te zijn. Dat doet hij door verschillende belangrijke leden binnen de organisatie te vermoorden.

De zoektocht naar die belangrijke personen brengt hem van New York naar Berlijn en van Osaka naar Parijs. Naast Keanu Reeves zal ook Laurence Fishburne terugkeren als de Bowery King. Ook Bill Skarsgård (It, Clark) en de bekende Hongkongse acteur Donnie Yen maken deel uit van de cast.

Bekijk de trailer van John Wick: Chapter 4 hier:

John Wick: Chapter 4 is vanaf maart 2023 te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...