‘Liefde Voor Muziek’: Suzan & Freek brengen ‘Horizon’ van Tourist LeMC

Het jubileumseizoen van Liefde voor Muziek zit er bijna op. Vanavond wordt de laatste artiest van het gezelschap gevierd: Tourist LeMC. Hoewel veel kijkers misschien denken niet veel van hem te kennen, zullen ze vanavond toch aangenaam verrast zijn. De artiesten brengen zijn grootste hits en minder bekende nummers. Suzan & Freek durven het aan om Horizon aan te pakken.

De voorbije weken vierden Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3, Johannes Genard van School is CoolSuzan & Freek, Jasper Steverlinck, Stan Van Samang en Tourist LeMC het tienjarig bestaan van het programma. Daarbij staken ze opnieuw elkaars nummer in een nieuw jasje. Vanavond is het aan de laatste uit het gezelschap. Volgende week volgt er nog een allerlaatste aflevering.

Tourist LeMC

Vanavond is het aan Tourist LeMC om de beentjes onder tafel te schuiven en te genieten van andere artiesten die zijn nummers spelen. Daarbij kiest Regi alvast voor We Begrijpen Elkaar en gaat Clouseau voor de monsterhit Koning Liefde.

Stan Van Samang durft het dan weer aan om een minder bekend lied te zingen, namelijk Bal Aan De Voet. Laura Tesoro en K3 steken dan weer Alles is Gezegend en Adem in een persoonlijk jasje en Jasper Steverlinck trekt de emotionele kaart met Spiegel.

Horizon

Suzan & Freek zijn blij dat ze het repertoire van Tourist mochten ontdekken en bestoken de Antwerpenaar met complimenten: “Je bent een echte woordkunstenaar”. De twee brengen Horizon, een nummer uit 2015 en meteen ook de grootste hit van Tourist LeMC.

De liedjestekst is verrassend actueel: “Als er ergens op deze wereld geen vrede is, kunnen wij ook geen vrede hebben. Alles komt terug tot op ons eigen bord”, weet Tourist. Suzan: “We hebben geprobeerd om het nummer zo veel mogelijk ‘Tourist’ te houden.” Freek waagt zich zelfs aan het rappen. 

Bekijk de preview hier.

Meer
Lees meer...