‘The Boys’: Prime Video kondigt nu ook officieel vijfde seizoen aan

Wat al even in de lucht ging, is nu ook officieel. Prime Video heeft namelijk bevestigd dat er een vijfde seizoen komt van The Boys. Die aankondiging komt er vlak voor de release van het vierde seizoen op de streamingdienst.

De wereld van The Boys wordt groter en groter. Zo verscheen recent de spin-off Gen V op Prime Video en is daarvan ook al een tweede seizoen aangekondigd. Daarnaast raakte deze week ook bekend dat er een nieuwe Spaanstalige spin-off in de maak is.

Vanaf volgende maand kan je opnieuw op Prime Video terecht voor het vierde seizoen van The Boys. Enkele maanden geleden teasede maker Eric Kripke al dat er waarschijnlijk nog een vijfde seizoen komt. Dat nieuws is nu ook bevestigd. Prime Video deed dat met een korte video. Daarop zie we Kimiko Miyashiro (Karen Fukuhara) krassen in een bureau. Wat later blijkt ze ‘Season 5‘ te hebben gekrast.

Vierde seizoen

Voor dat vijfde seizoen er komt, is het eerst nog tijd voor het vierde seizoen. Dat zal te zien zijn vanaf 13 juni. Het aankomende seizoen start met de gevolgen van de moord van een fan van Starlight (Erin Moriarty) door Homelander (Antony Starr). Vought probeert daarbij uiteraard zijn paradepaardje vrij te krijgen met de hashtag #FreeHome. Homelander oefent dan weer al zijn macht uit op Victoria Neuman (Claudia Doumit), die op het punt staat om het Oval Office voor zich te winnen na de verkiezingen.

Bekijk hier de aankondiging van Prime Video:

Het vierde seizoen van The Boys verschijnt vanaf donderdag 13 juni 2024 op Prime Video. Wanneer het vijfde volgt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...