‘Gen V’, de langverwachte spin-off van ‘The Boys’, krijgt ultieme trailer

Prime Video komt eind deze maand met een nieuwe serie waar al lang wordt naar uitgekeken. Gen V is een spin-off van het succesvolle The Boys met deze keer vooral jonge superhelden in de hoofdrol. In aanloop naar de release kreeg Gen V nu een nieuwe, hoogstaande trailer.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Jammer genoeg is er nog steeds geen releasedatum voor het vierde seizoen van die reeks. Door de staking van de scenaristen in Hollywood kan dat nog even op zich laten wachten, zoals showrunner Eric Kripke eerder al liet weten.

Gen V

Ondertussen is er gelukkig wel een spin-off van The Boys op komst. Die nieuwe reeks krijgt de naam Gen V, een woordspeling op Gen Y/Z en Compound V. De serie zal zich namelijk afspelen op een universiteit, gerund door Vought International, waar jonge supes opgeleid worden. Op de school heerst een zeer competitieve sfeer, want de jonge superhelden strijden er keihard voor de beste contracten in de beste steden. Je mag je dus verwachten aan een serie over jonge supes die zowel hun fysieke, morele als seksuele grenzen aftasten en er heel regelmatig serieus overgaan.

Een jaar geleden konden we al kennismaken met de jonge cast van Gen V. Eind vorig jaar kregen we al een eerste teaser te zien van de reeks en daar kwam deze zomer een tweede teaser bij.

Cast

Nu is het einde tijd voor een echte trailer van Gen V. Die verraadt alvast dat fans van The Boys de reeks zullen kunnen smaken. Gen V zit vol met superhelden die allemaal hun eigen kleine kantjes lijken te hebben. De reeks lijkt ook niet op een dode meer of minder te kijken en de “fucks” vliegen vlot in het rond.

De hoofdrol in Gen V is weggelegd voor Jaz Sinclair. Deze jonge actrice, bekend van onder andere Paper Towns, speelt in de reeks Marie Moreau, een van de jongste superhelden, maar ook een van de sterkste superhelden van de school. Daarzien zien we ook onder andere Chance Perdomo (Chilling Adventures of Sabrina) als Andre Anderson, Lizze Broadway (The Rookie) als Emma Meyer, Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters) als Cate Dunlap, Derek Luh en London Thor als Jordan Li, Asa Germann als Sam, Shelley Conn als Indira Shetty, Patrick Schwarzenegger als Luke Riordan aka Golden Boy en Sean Patrick Thomas als Polarity. In de nieuwe trailer is er ook opvallend veel aandacht voor Claudia Doumit, die je nog kan kennen als Victoria Neuman uit The Boys.

Bekijk hier de trailer van Gen V:

Gen V is vanaf vrijdag 29 september te zien op Prime Video.

Meer
Lees meer...