‘The Boys’-showrunner geeft update over releasedatum vierde seizoen

Er is nog steeds geen releasedatum van het vierde seizoen van The Boys. Dat heeft showrunner Eric Kripke bekendgemaakt op Twitter. Reden daarvoor is dat die release op Prime Video afhankelijk is van de scenaristenstaking in Hollywood.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Enkel hun peperduur prestigeproject The Lord of the Rings: The Rings of Power scoort nog beter op Prime Video.

De vele fans van The Boys kijken dan ook al vol spanning uit naar het vierde seizoen. De opnames daarvan zijn vorige maand afgerond in Toronto, Canada. We weten al dat er in dat aankomende seizoen twee nieuwe supes hun opwachting zullen maken, namelijk Sister Sage en Firecracker. Ook maakte Antony Starr (Homelander) bekend dat het vierde seizoen de “raarste scène ooit” zal bevatten. Fans van The Boys weten dus waaraan ze zich mogen verwachten.

Releasedatum

Wat nog steeds niet bekend is, is de releasedatum van dat nieuwe seizoen. Dat er nog geen nieuwe afleveringen zijn, is op zich niet vreemd. Ook tussen de vorige seizoenen zat er namelijk telkens meer dan één jaar. Toch is er nu meer onduidelijkheid. Reden daarvoor is de staking van de scenaristen in Hollywood. Dat bevestigde ook showrunner Eric Kripke op Twitter.

“Wanneer seizoen 4 komt, hangt af van hoe lang de WGA-Strike duurt. Daarover is nog geen antwoord. Zeg dus tegen de studio’s dat ze een eerlijke deal moeten sluiten!”, schreef hij daar bij een opvallende afbeelding van Choctopus Puffs met The Deep (Chace Crawford).

Meer
Lees meer...