Antony Starr (Homelander): “Seizoen 4 van ‘The Boys’ bevat de raarste scène die we ooit hebben gedaan”

Leuk nieuws voor de fans van The Boys, want de bizarre superheldenserie van Prime Video wordt nog vreemder. Dat heeft acteur Antony Starr, die Homelander speelt in de reeks, gezegd.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Enkel hun peperduur prestigeproject The Lord of the Rings: The Rings of Power scoort nog beter op Prime Video.

De vele fans van The Boys kijken dan ook al vol spanning uit naar het vierde seizoen. De opnames daarvan zijn vorige maand afgerond in Toronto, Canada. We weten al dat er in dat aankomende seizoen twee nieuwe supes hun opwachting zullen maken, namelijk Sister Sage en Firecracker.

“Vreemder en vreemder”

Op een releasedatum van seizoen 4 van The Boys is het nog wachten. Op de première van de oorlogsfilm Guy Ritchie’s The Covenant heeft Antony Starr wel vooruit geblikt naar dat aankomende seizoen. “The Boys wordt op de een of andere manier vreemder en vreemder en vreemder”, klonk het volgens Variety. “Er moet een plafond zijn, maar we hebben dat nog niet bereikt.”

Vooral één specifieke scène is blijkbaar zeer bizar. “Ik keek naar de persoon tegenover wie ik stond en ik zei: ‘Wat zijn we aan het doen? Ik kan dit niet geloven! Ik had iets anders met mijn leven kunnen doen, maar ik ben hier dit aan het doen?’ Het was echt het meest bizarre wat ik ooit heb gedaan”, zei hij veelbelovend.

De eerste drie seizoenen van The Boys zijn nu te bekijken via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...