‘The Boys’ deelt eerste foto’s van nieuwe supes Sage en Firecracker

Het derde seizoen van The Boys zit er al even op en de opnames voor seizoen 4 zijn zelfs al volop bezig. Naar goede gewoonte zullen daarin opnieuw enkele nieuwe supes hun intrede maken. De twee belangrijkste daarvan zijn Sister Sage (Susan Heyward) en Firecracker (Valorie Curry). En nu krijgen we hen voor het eerst te zien in hun superheldenpak.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Enkel hun peperduur prestigeproject The Lord of the Rings: The Rings of Power scoort nog beter op Prime Video.

De vele fans van The Boys kijken dan ook al vol spanning uit naar het vierde seizoen. Daarvan zijn de opnames enige tijd terug van start gegaan in Toronto, Canada. In seizoen 4 zien we niet alleen aartsvijanden Homelander (Antony Starr) en Butcher (Karl Urban) terug, maar ook andere bekende gezichten zoals Hughie (Jack Quaid), Starlight (Erin Moriarty), The Deep (Chace Crawford), A-train (Jessie T. Usher), M.M. (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capone) en nog veel meer.

Susan Heyward en Valorie Curry

Uiteraard zullen er ook weer enkele nieuwe gezichten te zien zijn in het aankomende seizoen. In seizoen 3 lieten namelijk – naar ‘goede’ gewoonte – heel wat personages het leven. Amazon Prime Video maakte twee maanden geleden al bekend dat Susan Heyward en Valorie Curry zich bij de cast zullen voegen en dat als supes. Susan Heyward (VinylOrange Is the New Black) kreeg de rol van Sister Sage en Valorie Curry (Veronica MarsThe Following) zal te zien zijn als Firecracker.

Het Twitteraccount van The Boys deelde nu ook de eerste foto’s van beide supes in hun toepasselijke outfit. Showrunner Eric Kripke retweette het bericht en gaf daarbij nog wat extra informatie. Zo kunnen we uit zijn commentaar concluderen dat zowel Sage als Firecracker zich bij The Seven zullen voegen. Of ze daarbij trouw zullen blijven aan Homelander, of uiteindelijk toch de kant van Starlight zullen kiezen, valt uiteraard nog af te wachten.

Kijk hier naar de eerste foto’s van Sage en Firecracker:

Drie seizoenen van The Boys zijn nu te bekijken via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...