‘The Boys’: Wat mogen we verwachten van Butcher in seizoen 4?

Ook na het derde seizoen van The Boys is de strijd tussen aartsvijanden Butcher (Karl Urban) en Homelander (Antony Starr) nog steeds niet beslist. Na de seizoensfinale lijkt die laatste wel zwaar is het voordeel. Toch is Butcher nog lang niet uitgespeeld. Dat teasede showrunner Eric Kripke recent nog in een interview met IGN.

(Let op voor spoilers van The Boys)

Sinds 8 juli staat het volledige derde seizoen van The Boys op Amazon Prime. Tijdens de seizoensfinale zagen we hoe Homelander nog maar eens merkte dat hij zich voor zijn volgelingen alles kan permitteren. Butcher daarentegen kreeg heel slecht nieuws te verwerken. Van de dokter hoorde hij namelijk dat hij door zijn veelvuldig gebruik van V24 maar 12 tot 18 maanden meer te leven heeft. Dat zal er ongetwijfeld voor zorgen dat Butcher nog roekelozer en vastberadener wordt in zijn strijd tegen de supes, al dringt de tijd uiteraard.

Strijd om Ryan

“Butcher heeft een serieus probleem”, zei Kripke. “Zijn klok tikt heel duidelijk. Hij moet Ryan weg zien te krijgen bij Homelander, die hij nog steeds hoopt te vernietigen. Daarnaast is er ook het Neuman-probleem. Wanneer je je eigen sterfelijkheid onder ogen ziet en je niet lang meer te leven hebt, begin je na te denken over wat echt belangrijk is voor jou. Wat wil je doen met de tijd die je nog hebt? Butcher zal prioriteiten moeten stellen.”

“Hij zal moeten beslissen welke van die doelen voor hem het belangrijkst zijn, Ryan redden uit de handen van Homelander of Neuman uitschakelen. Die beslissing zal hij voor zichzelf moeten nemen, los van wat de CIA of de andere Boys willen dat hij doet. Hij moet zich concentreren op wat belangrijk is voor hem in de tijd die hem rest voordat hij sterft.”

De eerste drie seizoenen van The Boys zijn te bekijken op Prime Video van Amazon.

Meer
Lees meer...