‘The Boys’: Bekijk hoe de opvallende musicalscène tot stand kwam behind the scenes

Fans van The Boys kregen vorige week een opvallende scène te zien. Tussen alle seks, drama en moorden door was er in aflevering 5 van seizoen 3 namelijk ineens tijd voor een korte musical. Amazon Prime Video deelde nu een behind the scenes-video over hoe die scène met Fenchie en Kimiko tot stand kwam.

Hoewel de reeks steeds meer aan populariteit lijkt te winnen, is The Boys nog steeds een van de meest onderschatte series van het moment. Het feit dat de show enkel op het, minder populaire, maar veel goedkopere, Amazon Prime Video te zien heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken.

Supes

Toch is het gebrek aan succes volledig onterecht. Zo haalt The Boys op Rotten Tomatoes 93 procent bij de critics. Op IMDb haalt de reeks dan weer 8,7/10 gemiddeld, evenveel als bijvoorbeeld Stranger Things.

The Boys is een superheldenserie, maar tilt het genre naar een ander niveau. De reeks van Amazon Prime Video toont zogenaamde supes op een veel realistischere manier dan we gewoon zijn uit bijvoorbeeld het Marvel Cinematic Universe (MCU). Ze zijn machtsgeil, drugsverslaafd, gaan naar seksfeestjes en/of vermoorden af en toe iemand puur uit eigenbelang. Bovendien zit er met het fictieve bedrijf Vought International een multinational achter hen die de supes verhuurt, commercialiseert en vooral uit is op zoveel mogelijk winst.

Musicalscène in aflevering 5

Op dit moment verschijnt er iedere donderdagnacht een nieuwe aflevering van het derde seizoen op de streamingdienst van Amazon. Zo toont de meest recente, aflevering 6, het beruchte Herogasm, maar ook aflevering 5 was op veel vlakken legendarisch. Niet alleen zagen we voor het eerst echt Jensen Ackles aan het werk als Soldier Boy. Er was daarnaast ook een onverwachte musicalscène. Die was de week ervoor door Prime Video al even geteased.

Nu Frenchie (Tomer Capone) en Kimiko (Karen Fukuhara) eindelijk even een momentje van geluk kenden, droomde die eerste even weg. En die droom bleek een musical te zijn die zich afspeelde in het volledige ziekenhuis waarop ze op dat moment verbleven. Het zorgde voor een verrassende, maar vooral superschattige scène. Op YouTube deelde Prime Video hoe ’the making of’ van hoe de musical uit The Boys tot stand kwam.

Bekijk hier ‘The Making of The Boys Musical’:

Nieuwe afleveringen van The Boys seizoen 3 verschijnen wekelijks op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...