‘The Boys’ vernieuwd voor seizoen 4

De populaire superheldenserie The Boys van Amazon Prime Video krijgt een vierde seizoen! Dat meldt Variety. Het nieuws komt amper een week nadat het nieuwe, derde seizoen van de reeks op de streamingdienst verscheen.

De machtsgeile, drugsverslaafde en af en toe moordende superhelden uit The Boys zullen terugkeren voor nog een vierde seizoen! En dat terwijl seizoen 3 nog maar exact één week geleden op Amazon Prime Video verscheen. Uit cijfers van de streamingdienst blijkt namelijk dat de kijkcijfers nu al zo’n 20 procent hoger liggen ten opzichte van seizoen 2. Hierdoor kon Amazon dus het grote succes van de reeks niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

The Boys

In het universum van The Boys werken superhelden voor de multinational Vought International. Zij verzorgen hun marketing en zorgen ervoor dat ze zoveel mogelijk geld opbrengen. Maar terwijl de superhelden door het grote publiek vereerd zijn, blijken ze achter de schermen vaak arrogant en corrupt te zijn. Maar er bestaat een groep, een soort burgerwacht, die deze corrupte superhelden wenst aan te pakken. Zij noemen zichzelf dus The Boys.

Het nieuwe, derde seizoen start aan het einde van een rustig jaar. Tot The Boys ontdekken dat er een Anti-Supe-wapen bestaat. Ze verzamelen en reppen zich naar The Seven en ze gaan op jacht naar de legende van de eerste Superheld, Soldier Boy (Jensen Ackles).

In The Boys spelen o.a. Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Gossip Girl-ster Chace Crawford en Supernatural-acteur Jensen Ackles de hoofdrollen. Of ze ook allemaal zullen terugkeren voor het pas aangekondigde vierde seizoen valt nog af te wachten.

Bekijk hieronder de trailer van The Boys seizoen 3:

Nieuwe afleveringen van The Boys seizoen 3 verschijnen wekelijks op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...