‘The Boys’ krijgt eerste volledige trailer voor derde seizoen

De populaire superheldenserie The Boys van Amazon Prime Video heeft eindelijk een eerste volledige en uitgebreide trailer gekregen voor seizoen 3. Die nieuwe afleveringen zijn vanaf 3 juni 2022 te zien op de streamingdienst.

Wie The Boys nog niet gezien heeft en fan is van superhelden, moet dringend de eerste twee seizoenen van de reeks inhalen. De serie van Amazon Prime Video tilt het genre naar een ander niveau. The Boys toont zogenaamde supes op een veel realistischere manier dan we gewoon zijn uit bijvoorbeeld het het Marvel Cinematic Universe (MCU). Ze zijn daarentegen machtsgeil, drugsverslaafd, gaan naar seksfeestjes en/of vermoorden af en toe iemand puur uit eigenbelang. Bovendien zit er met het fictieve bedrijf Vought International een multinational achter hen die de supes verhuurt, commercialiseert en vooral uit is op zoveel mogelijk winst.

Seizoen 3

Na twee succesvolle seizoenen liepen de opnames van seizoen 3 door de coronacrisis enige vertraging op. Acht maanden geleden liet de cast echter weten dat de opnames van die nieuwe afleveringen erop zitten. Op een eerste teaser trailer was het wachten tot begin dit jaar. Toen maakte Amazon Prime Video ook bekend dat het nieuwe seizoen vanaf 3 juni te zien zal zijn. Waarschijnlijk krijgen we vanaf die dag opnieuw wekelijks één aflevering, net zoals het geval was in het tweede seizoen.

Soldier Boy en Gunpowder

Zo’n twee weken voor de start van het derde seizoen is er nu eindelijk een volledige trailer van The Boys. Daarin zien we onder andere de eerste bewegende beelden van het nieuwe personage Soldier Boy, gespeeld door Supernatural-acteur Jensen Ackles. Hij zal het samen met Gunpowder (Sean Patrick Flanery) opnemen tegen The Seven, nog steeds geleid door Homelander (Antony Starr).

Soldier Boy en Gunpowder waren ooit de poster boys van Vought, maar zijn opzij geschoven voor een jongere generatie supes. Nu worden ze door William “Billy” Butcher (Karl Urban) en zijn lotgenoten opgetrommeld om af te rekenen met Homelander. Die laatste lijkt namelijk steeds meer de controle over zichzelf te verliezen. De trailer toont ook hoe Billy zelf tijdelijk een superheld wordt.

Bekijk hier de trailer van The Boys seizoen 3:

Het derde seizoen van The Boys is vanaf 3 juni 2022 te zien op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...