‘The Boys’ lost eerste teaser en startdatum voor derde seizoen

Het derde seizoen van The Boys komt steeds dichterbij. Het vervolg van de superheldenserie van Amazon Prime Video heeft zojuist een eerste teaser trailer gekregen waarin ook de releasedatum van dat nieuwe seizoen bekendgemaakt is. De eerste aflevering daarvan zal vanaf 3 juni 2022 te zien zijn op de streamingdienst.

Begin oktober 2020 verscheen de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Boys op Amazon Video. Toen was er echter al goed nieuws gekomen voor de fans over een derde seizoen. De coronacrisis zorgde er wel voor dat fans langer moesten wachten op een vervolg dan oorspronkelijk de bedoeling was. Halverwege september 2021 kwam dan het goede nieuws van de crew dat de opnames voor het derde seizoen er eindelijk opzaten.

Amazon Prime Video

Sindsdien was het wachten op meer nieuws en dat is er nu eindelijk. Amazon Prime Video deelde namelijk een zogenaamde ‘First Look‘ van het derde seizoen. In die korte video zien we hoe Starlight en Homelander herenigt zijn op een persconferentie op het hoofdkantoor van Vought International. Wat begint als een vrolijke fotoshoot wordt tijdens de clip steeds ongemakkelijker.

The Boys is een superheldenserie die als een soort satire lacht met het genre. De zogenaamde Supes zijn hier namelijk geen feilloze helden die altijd het goede doen, maar een groep corrupte, machtsgeile en seks- en drugsverslaafde personen die er alles aan doen om de uiterlijke schijn te behouden. In de reeks zien we hoe Billy Butcher, gespeeld door Karl Urban, er alles aan probeert te doen om de echte waarheid over de Supes en Vought International, dat hen managet, te onthullen.

Bekijk hier de eerste teaser trailer van seizoen 3 van The Boys:

Het derde seizoen van The Boys is vanaf 3 juni 2022 te zien op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...