‘The Boys’: Foto’s suggereren dat opnames voor vierde seizoen zijn begonnen

Het derde seizoen van The Boys is maar juist afgelopen, maar de opnames van seizoen 4 zijn mogelijk al begonnen. Dat blijkt alvast uit enkele foto’s die Antony Starr (Homelander) en Chace Crawford (The Deep) deelden op sociale media. De twee zouden samen in Toronto, Canada zijn, waar de productie van het vierde seizoen van de populaire Amazon Prime Video-serie plaatsvindt.

(Let op: hier verder kunnen spoilers volgen)

Officieel nieuws over de start van de opnames van seizoen 4 van The Boys is er nog niet. Toch doen drie recente foto’s van hoofdrolspelers Antony Starr (Homelander) en Chace Crawford (The Deep) vermoeden dat de productie snel zal beginnen. De twee zijn namelijk samen in Toronto. Eerder onthulde die andere hoofdrolspeler, Karl Urban (William ‘Billy’ Butcher), dat de opnames in augustus 2022 van start zouden gaan. Van hem is op de foto’s voorlopig echter nog geen sprake.

Homelander en The Deep

Antony Starr schreef bij zijn eerste twee foto’s op Instagram – getrokken op de luchthaven en in het vliegtuig – “Travel Time … Benieuwd wat dat wil zeggen …”. Later zien we beiden ook samen in Toronto. Hoewel het merendeel van de cast van The Boys in de Verenigde Staten woont, is het bekend dat de reeks vanaf seizoen 1 in de Canadese stad wordt opgenomen.

Dat Homelander en The Deep als eerste op de set aanwezig zijn, is echter geen toeval. Aan het einde van seizoen 3 zien we namelijk hoe zij – samen met A-Train – als laatste leden van The Seven overblijven bij Vought. Showrunner Eric Kripke verklapte wel al dat ook Black Noir opnieuw te zien zal zijn. Hoewel de oorspronkelijke anonieme persoon die in het verhullende pak zat vermoord is door Homelander, zal het personage Black Noir blijven bestaan.

Wanneer is seizoen 4 van The Boys te zien op Amazon Prime Video?

Hoewel het er dus naar uitziet dat de opnames van The Boys seizoen 4 binnenkort van start gaan, zal het vermoedelijk nog wel even duren voor we nieuwe afleveringen te zien krijgen op Prime Video. Ook tussen de vorige seizoenen zat er namelijk altijd heel wat tijd.

Meer
Lees meer...