‘The Boys’ kondigt twee nieuwe castleden aan voor seizoen 4 en komt met nieuws over Ryan

Susan Heyward en Valorie Curry zullen zich bij de cast voegen van The Boys voor het aankomende vierde seizoen. Dat heeft Amazon Prime Video bekendgemaakt. De streamingdienst deelde meteen ook mee dat Cameron Crovetti, die Homelanders zoon Ryan speelt, een grotere rol zal krijgen.

(Let op voor spoilers van The Boys)

Sinds 8 juli staat het volledige derde seizoen van The Boys op Amazon Prime. Fans van de reeks zijn ondertussen al gewoon dat we regelmatig afscheid moeten nemen van een van de personages. De makers van de satirische superheldenserie kijken namen niet op een lijk meer of minder.

Dat zorgt er natuurlijk wel voor dat The Boys voor ieder nieuw seizoen nieuwe castleden moet zoeken. Voor het vierde seizoen zijn met Susan Heyward en Valorie Curry alvast twee nieuwe actrices toegevoegd aan de reeks. Zij zullen allebei supes spelen. Susan Heyward (Vinyl, Orange Is the New Black) kreeg de rol van Sister Sage en Valorie Curry (Veronica Mars, The Following) zal te zien zijn als Firecracker.

Ryan en Black Noir

Amazon maakte meteen ook bekend dat Cameron Crovetti vanaf seizoen 4 tot de vast cast behoort. De jonge acteur speelt in The Boys Ryan, de zoon van Homelander. In de slotscène van het derde seizoen konden we zien hoe de superheld zijn zoon voorstelt aan zijn fans. Daarmee zal Ryan, die eerder Homelander boven Butcher koos, dus een vaste rol krijgen in de reeks.

Eerder maakte showrunner Eric Kripke bekend dat ook Black Noir zal terugkeren voor het vierde seizoen van The Boys. De stille supe mag dan wel vermoord zijn door Homelander in de slotaflevering van seizoen 3, door zijn vermomming valt hij eenvoudig te vervangen door Vought.

Black Noir wordt al drie seizoenen lang gespeeld door Nathan Mitchell. In de flashbacks krijgen we echter Fritzy-Klevans Destine te zien. Het is het personage van Destine dat in The Boys vermoord is door Homelander. Nathan Mitchell zal daardoor gewoon Black Noir kunnen blijven spelen. Hij zal in het aankomende seizoen zijn rol echter wel heel anders vervullen.

Meer
Lees meer...