‘The Boys’ deelt behind the scenes van episch gevecht tussen superhelden

In de meest recente aflevering van het derde seizoen van The Boys op Amazon Prime Video zagen we eindelijk een eerste langverwachte confrontatie tussen Homelander en Soldier Boy. Het gevecht tussen de twee sterkste superhelden ter wereld zorgde voor een spectaculaire scène. Op sociale media toonde The Boys hoe dat gevecht gefilmd is.

Hoewel The Boys op de in België minder bekende streamingdienst Amazon Prime Video te zien is, wint de superheldenserie steeds meer aan populariteit. Het derde seizoen van de reeks is op dit moment te zien en krijgt iedere week een nieuwe aflevering. Aflevering 6, met de veelzeggende naam ‘Herogasm‘, zorgde voor heel wat ophef door de nogal expliciete beelden. Zo speelt een deel ervan zich af op een grote orgie met allemaal superhelden aanwezig.

Homelander vs. Soldier Boy

Aan die orgie komt echter een bruusk einde wanneer Homelander (Antony Starr) en Soldier Boy (Jesper Ackles) elkaar voor het eerst zien. Die laatste was in de aflevering ervoor, na decennialang ingevroren geweest te zijn in Rusland, eindelijk bevrijdt door The Boys en neemt sindsdien wraak op iedereen die hem ooit heeft verraden. Op vraag van William ‘Billy’ Butcher (Karl Urban) probeert hij in zijn woede ook Homelander, de sterkste superheld ter wereld, te vermoorden.

Die confrontatie tussen Soldier Boy, ooit de populairste held van de VS, en de jongere Homelander zorgt voor een episch gevecht. Eric Kripke, de showrunner van The Boys, bedankte op Twitter dan ook de crew die verantwoordelijk was voor de special effects. De serie zelf deelde dan weer op sociale media een kort clipje waarin je kan zien hoe het spectaculaire gevecht er tijdens de opnames uitzag.

Bekijk hier het hoe het gevecht tussen Homelander en Soldier Boy werd gefilmd:

Meer
Lees meer...