Spin-off van ‘The Boys’ krijgt naam en maakt cast bekend

Amazon heeft meer details bekendgemaakt van de geplande spin-off van succesreeks The Boys. Die reeks van Prime Video krijgt de naam Gen V en zal zich afspelen op een universiteit speciaal voor zogenaamde supes. Amazon deelde meteen ook al heel wat castleden van de aankomende serie.

Naast alle topseries op streaminggiganten Netflix en Disney+ heeft Amazon Prime Video met The Boys ook een succes te pakken. Zo haalt de reeks op Rotten Tomatoes 93 procent bij de critics. Op IMDb haalt de reeks dan weer 8,7/10 gemiddeld. Ook bij ons wint The Boys steeds meer aan populariteit.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Amazon de reeks, waarvan seizoen 3 juist afgelopen is, al vernieuwd heeft voor een vierde seizoen. Maar er is meer. Zo werkt de streamingdienst ook aan een spin-off van The Boys. Dat nieuws werd al bekendgemaakt in september 2020 en iets meer dan een jaar geleden kregen we zelfs al een eerste synopsis.

Gen V

Nu heeft Amazon Prime Video nog meer details gelost over deze spin-off. De nieuwe reeks krijgt de naam Gen V, een woordspeling op Gen Y/Z en Compound V. De nieuwe serie zal zich namelijk afspelen op een universiteit, gerund door Vought International waar jonge supes opgeleid worden. Op de school heerst echter een zeer competitieve sfeer want de jonge superhelden strijden er keihard voor de beste contracten in de beste steden.

Michele Fazekas en Tara Butters dienen als showrunners van Gen V. Ook Eric Kripke, showrunner van The Boys, blijft als producer betrokken bij de spin-off. De cast van deze nieuwe reeks bestaat onder andere uit Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi. Wanneer Gen V op Prime Video te zien zal zijn, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...