‘Gen V’: Spin-off van ‘The Boys’ krijgt nieuwe teaser trailer … met bekende superhelden én heel veel bloed

Het mag dan wel nog even wachten zijn op het nieuwe, vierde seizoen van The Boys. De release van de spin-off Gen V komt wel steeds dichterbij. Die reeks heeft nu eindelijk een officiële releasedatum gekregen én een nieuwe, veelbelovende teaser trailer.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Jammer genoeg is er nog steeds geen releasedatum voor het vierde seizoen van die reeks. Door de staking van de scenaristen in Hollywood kan dat nog even op zich laten wachten, zoals showrunner Eric Kripke recent liet weten.

Gen V

Ondertussen is er gelukkig wel een spin-off van The Boys in de maak. Die nieuwe reeks krijgt de naam Gen V, een woordspeling op Gen Y/Z en Compound V. De nieuwe serie zal zich namelijk afspelen op een universiteit, gerund door Vought International waar jonge supes opgeleid worden. Op de school heerst een zeer competitieve sfeer, want de jonge superhelden strijden er keihard voor de beste contracten in de beste steden. Je mag je dus verwachten aan een serie over jonge supes die zowel hun fysieke, morele als seksuele grenzen aftasten en er heel regelmatig serieus overgaan.

Een jaar geleden konden we al kennismaken met de jonge cast van Gen V en eind vorig jaar kregen we al een eerste teaser te zien. Recent maakte Prime Video dan bekend dat Gen V in september 2023 zal uitkomen. In een nieuwe teaser heeft de streamingdienst nu aangekondigd dat de reeks vanaf 29 september te zien zal zijn.

Jaz Sinclair als Marie Moreau

Die nieuwe teaser trailer bevat vooral beelden van Jaz Sinclair. Deze jonge actrice, bekend van onder andere Paper Towns, speelt in Gen V met Marie Moreau een van de hoofdrollen. Zij is een van de jongste superhelden op de school, maar ook een van de sterkste. Daardoor is ze heel populair, maar heeft ze ook veel jaloerse vijanden. De teaser toont hoe Marie voortdurend op haar goede moet zijn.

Bekijk hier de teaser van Gen V:

Gen V is vanaf vrijdag 29 september te zien op Prime Video.

Meer
Lees meer...