‘The Boys’-spin-off ‘Gen V’ krijgt releasedatum en nieuwe beelden

Goed nieuws voor de fans van The Boys. Op het vierde seizoen van die succesreeks is het nog even wachten, maar de spin-off Gen V heeft nu wel een releasedatum gekregen. Vanaf september kan je terecht op Prime Video voor deze serie over jonge supes. Dat heeft de streamingdienst zelf bekendgemaakt in een overzicht van hun plannen voor de nabije toekomst.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Jammer genoeg is er nog steeds geen releasedatum voor het vierde seizoen van die reeks. Door de staking van de scenaristen in Hollywood kan dat nog even op zich laten wachten, zoals showrunner Eric Kripke recent liet weten.

Gen V

Ondertussen is er gelukkig wel een spin-off van The Boys in de maak. Die nieuwe reeks krijgt de naam Gen V, een woordspeling op Gen Y/Z en Compound V. De nieuwe serie zal zich namelijk afspelen op een universiteit, gerund door Vought International waar jonge supes opgeleid worden. Op de school heerst een zeer competitieve sfeer, want de jonge superhelden strijden er keihard voor de beste contracten in de beste steden. Je mag je dus verwachten aan een serie over jonge supes die zowel hun fysieke, morele als seksuele grenzen aftasten en er heel regelmatig serieus overgaan.

Een jaar geleden konden we al kennismaken met de jonge cast van Gen V en eind vorig jaar kregen we al een eerste teaser te zien. Nu heeft Prime Video ook bekendgemaakt dat de serie in september op de streamingdienst zal verschijnen. Dat doet het in een grote aankondigingsvideo naar aanleiding van Prime Day. In die video zien we ook enkele nieuwe beelden van Gen V.

Meer
Lees meer...