‘The Boys’ deelt video met bloopers van seizoen 3

Amazon Prime Video heeft een video gelost met bloopers uit het derde seizoen van The Boys. De seizoensfinale van de steeds populairder wordende superheldenserie dateert al van begin juli, maar in aloude The Boys-style werd het geduld van de fans opnieuw op de proef gesteld voor de bloopers gedeeld werden.

The Boys is de populairste Prime Video Original en wint ook in ons land steeds meer fans voor zich. De serie mag dan wel officieel over superhelden gaan, in het echt is het iets helemaal anders dan wat we gewoon zijn van bijvoorbeeld Marvel. Maar juist die aanpak, die geen compromissen maakt en er soms compleet over gaat, heeft ervoor gezorgd dat The Boys met ieder seizoen succesvoller wordt.

De opnames voor seizoen 4 zijn dan ook al volop bezig. Daarnaast is er ook een spin-off in de maak onder de naam Gen V. Prime Video lijkt dus duidelijk van plan om de franchise nog lang niet te laten stoppen.

Bloopers

Omdat de reeks de gewoonte heeft om lange periodes tussen seizoenen te laten, doen de makers er vaak alles aan om de fans genoeg content te geven tijdens de wachten. Dat gebeurt vaak op sociale media, maar nu dus ook met een video op YouTube. Daarin krijgen we heel wat bloopers te zien uit het derde seizoen van The Boys. Het gaat in de meeste gevallen om korte fragmenten waarbij een van de deelnemende acteurs zijn lach niet kan inhouden.

Bekijk de bloopersvideo van The Boys hier:

Drie seizoenen van The Boys zijn nu te bekijken via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...