‘The Boys’: Vierde seizoen krijgt eerste trailer met een overdosis bloed én enkele nieuwkomers

Iets meer dan een maand voor de release van het vierde seizoen van The Boys hebben we eindelijk de eerste beelden. Prime Video deelde namelijk een eerste officiële trailer. Daaruit blijkt dat de reeks alvast nog minstens even bloederig is.

We hebben er zeer lang moeten op wachten, maar volgende maand kan je eindelijk op Prime Video terecht voor nieuwe afleveringen van The Boys. Het eerste seizoen van die reeks dateert uit 2019, eind 2020 volgende dan het tweede seizoen en halverwege 2022 het derde.

Homelander

Het komende seizoen van The Boys opent met de aftermath van de moord op een fan van Starlight (Erin Moriarty), gepleegd door Homelander (Antony Starr). Vought doet er alles aan om hun superster vrij te pleiten, met de #FreeHome-campagne in volle gang.

Ondertussen gebruikt Homelander al zijn macht om invloed uit te oefenen op Victoria Neuman, die na de verkiezingen op het punt staat het Oval Office te betreden. Eerder gedeelde beelden van Prime Video tonen dat Homelander zelfs politieke ambities zou kunnen koesteren in het nieuwe seizoen.

Butcher

De eerste trailer van het vierde seizoen van The Boys verklapt nog meer wat we mogen verwachten. Zo is Butcher (Karl Urban) door het veelvuldig gebruik van Temp V nog steeds terminaal. Hij wil de tijd die zich nog rest op deze wereld gebruiken om voor eens en voor altijd af te rekenen met de zo door hem gehate supes. Daarvoor krijgt hij opnieuw de hulp van zijn vroegere vrienden.

Butcher wil bij zijn uitroeiing gebruikmaken van een virus dat dodelijk is voor supes, iets wat we eerder al zagen in de spin-offserie Gen V. In de trailer zien we ook enkele personages uit die reeks opduiken.

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van The Boys:

Het vierde seizoen van The Boys verschijnt vanaf donderdag 13 juni 2024 op Prime Video.

Meer
Lees meer...