‘Gen V’ van Prime Video krijgt tweede seizoen

De bizarre superheldenserie Gen V, een spin-off van het populaire The Boys, krijgt een tweede seizoen. Dat heeft Prime Video zojuist bekendgemaakt. Op dit moment loopt op de streamingdienst nog steeds het eerste seizoen van de reeks.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Jammer genoeg is er nog steeds geen releasedatum voor het vierde seizoen van die reeks. Door de staking van de scenaristen in Hollywood liep de productie van dat seizoen namelijk heel wat vertraging op.

Gen V

Maar niet getreurd voor de fans, want sinds enkele weken kan je op Prime Video terecht voor een spin-off van The Boys. Het gaat om Gen V, een reeks die zich gelijktijdig afspeelt met The Boys, maar gaat over jonge supes die studeren aan Godolkin University. Op de school heerst een zeer competitieve sfeer, want de jonge superhelden strijden er keihard voor de beste contracten in de beste steden. Je mag je dus verwachten aan een serie over jonge supes die zowel hun fysieke, morele als seksuele grenzen aftasten en er heel regelmatig serieus overgaan.

Op dit moment kan je op Prime Video al zes van de acht afleveringen van Gen V bekijken en die vallen zeer goed in de smaak. De reeks is gemaakt in de absurde, soms nogal expliciete stijl die we gewoon zijn van The Boys, maar bevat heel wat verrassende twists en spannende verhaallijnen. Het is dan ook geen grote verrassing dat Prime Video liet weten dat de reeks een tweede seizoen krijgt. Wanneer dat te zien zal zijn, is uiteraard nog niet geweten.

Meer
Lees meer...