‘The Boys’ van Prime Video lijkt een vijfde seizoen te krijgen

Wat al enige tijd in de lucht ging, is nu ook zo goed als officieel: The Boys lijkt een vijfde seizoen te zullen krijgen. Het nieuwe seizoen van de populaire superheldenserie van Prime Video is nog niet officieel bevestigd, maar er is nu wel uitgelekt dat de opnames ervan van start gaan in april. Daarmee lijkt de komst van een vijfde seizoen zo goed als zeker, nog voor het vierde seizoen een releasedatum heeft gekregen.

De wereld van The Boys wordt groter en groter. Zo verscheen recent de spin-off Gen V op Prime Video en is daarvan ook al een tweede seizoen aangekondigd. Daarnaast raakte deze week ook bekend dat er een nieuwe Spaanstalige spin-off in de maak is.

Vijfde seizoen

Nu lijkt een vijfde seizoen van The Boys dus ook in de maak. Maker Eric Kripke teasede dat vervolg eerder al enkele keren, maar op officiële bevestiging is het nog steeds wachten. Toch lijkt een vijfde seizoen zo goed als zeker. De website Productionlist.com meldt namelijk dat er opnames voor seizoen 5 van The Boys zullen plaatsvinden tussen 8 april en 22 augustus.

Vierde seizoen

Dat die opnames zo snel al van start zullen gaan, is best opvallend. Het vierde seizoen van The Boys heeft namelijk nog steeds geen officiële releasedatum gekregen. Dat seizoen zal starten met de gevolgen van de moord van een fan van Starlight (Erin Moriarty) door Homelander (Antony Starr).

Vought probeert daarbij uiteraard zijn paradepaardje vrij te krijgen met de hashtag #FreeHome. Homelander oefent dan weer al zijn macht uit op Victoria Neuman (Claudia Doumit), die op het punt staat om het Oval Office voor zich te winnen na de verkiezingen. Uit eerder geloste beelden van dat vierde seizoen kunnen we afleiden dat Homelander mogelijk zelf een politiek ambt zal ambiëren.

Het vierde seizoen van The Boys verschijnt in 2024 op Prime Video.

Meer
Lees meer...