‘The Boys’ krijgt eerste trailer voor vierde seizoen, met heel wat nieuwe superhelden

Het vierde seizoen van The Boys komt er binnenkort aan. De populaire satirische superheldenreeks van Prime Video gaat verder waar het vorige seizoen eindigt en belooft dus meteen spannend te worden voor Homelander. Maar daarnaast maken ook enkele nieuwe superhelden hun intrede. Hoe dat allemaal in zijn werk zal gaan, kan je nu al wat zien in de eerste trailer voor dat vierde seizoen van The Boys.

De wereld van The Boys wordt groter en groter. Zo verscheen recent de spin-off Gen V op Prime Video en is daarvan ook al een tweede seizoen aangekondigd. Daarnaast raakte deze week ook bekend dat er een nieuwe Spaanstalige spin-off in de maak is.

Homelander

Maar eerst is het in 2024 dus tijd voor het vierde seizoen van The Boys. Dat speelt zich namelijk ongeveer één maand na de gebeurtenissen van de seizoensfinale van Gen V af en bevat met onder andere Sister Sage en Firecracker enkele nieuwe superhelden. Homelander (Antony Starr) staat terecht voor het doodlaseren van een fan van Starlight (Erin Moriarty) aan het einde van het derde seizoen van The Boys. Vought probeert daarbij uiteraard zijn paradepaardje vrij te krijgen met de hashtag #FreeHome. Homelander oefent dan weer al zijn macht uit op Victoria Neuman (Claudia Doumit), die op het punt staat om het Oval Office voor zich te winnen na de verkiezingen.

Bij The Boys zijn ze dan weer klaar met Butcher (Karl Urban) als leider na een zoveelste leugen. Aangezien hij zelf nog maar enkele maanden te leven heeft, moet hij zich dus helemaal niet meer inhouden. In de post-creditscene van Gen V zagen we al hoe Butcher de Woods ontdekt. Hij heeft dus mogelijk ook het virus dat supes kan uitroeien in zijn bezit.

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van The Boys:

Het vierde seizoen van The Boys verschijnt in 2024 op Prime Video:

Meer
Lees meer...