‘The Boys’: Dit weten we al over het vierde seizoen

Prime Video heeft de eerste promoposters gedeeld van het vierde seizoen van The Boys. Daaruit blijkt ook dat dat seizoen er ergens in de loop van 2024 aankomt. Maar wat weten we verder al over seizoen 4 van The Boys?

Sinds vorige week vrijdag 3 november kan je op Prime Video kijken naar de achtste en laatste aflevering van het eerste seizoen van Gen V. Nu deze spin-off afgelopen is, is het tijd om vooruit te kijken naar nieuwe aflevering van The Boys. Van die reeks verschijnt in 2024 namelijk al het vierde seizoen.

Wie naar Gen V heeft gekeken, weet ondertussen al dat beide reeksen heel hard met elkaar verweven zijn en zich in dezelfde periode afspelen. Ondertussen heeft Prime Video meer details bekendgemaakt over hoe dat zal verdergaan in het vierde seizoen van The Boys.

Butcher en Homelander

Dat speelt zich namelijk ongeveer één maand na de gebeurtenissen van de seizoensfinale van Gen V af. Het is dus niet duidelijk of we zullen te weten komen wat er is gebeurd met Marie, Jordan, Emma en Andre. Wel is bevestigd dat Billy Butcher (Karl Urban) ondertussen weet heeft van het virus, al is het afwachten hoe hij deze kennis zal gebruiken.

Homelander (Antony Starr) staat dan weer terecht voor het doodlaseren van een fan van Starlight aan het einde van het derde seizoen van The Boys. Vought probeert daarbij uiteraard zijn paradepaardje vrij te krijgen met de hashtag #FreeHome.

De gebeurtenissen van het vierde seizoen van The Boys zullen vervolgens ook weer voortvloeien in het tweede seizoen van Gen V, al is er nog niet duidelijk wanneer dat zal verschijnen.

Meer
Lees meer...