‘The Boys’: Erin Moriarty (Starlight) blikt vooruit op vierde seizoen

Fans van The Boys moeten nog even geduld hebben voor ze kunnen kijken naar het vierde seizoen. Dat wachten belooft wel de moeite te worden. Actrice Erin Moriarty, die Starlight speelt, heeft daarover alvast een kleine hint gegeven.

Op 8 juli 2022 was de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys te zien via Prime Video. Die superheldenserie is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste reeksen van de streamingdienst van Amazon. Enkel hun peperduur prestigeproject The Lord of the Rings: The Rings of Power scoort nog beter op Prime Video. Voorlopig is er nog geen releasedatum bekendgemaakt van het vierde seizoen van The Boys. Toch komen we de laatste tijd meer en meer informatie te weten daarover.

Erin Moriarty

Erin Moriarty is momenteel bezig met de promotie van haar nieuwste film Catching Dust. Die is enige tijd terug in première gegaan op het Tribeca Film Festival. Het is daar dat de website Collider met de actrice kon spreken.

Aangezien The Boys de voorbije seizoen al heel vaak grenzen heeft overschreden, kreeg Moriarty de vraag wat het vierde seizoen zal onderscheiden van de rest. “Ieder seizoen leren we de personages beter en beter kennen. Zo heb je geleerd dat personages waarvan we dachten dat het slechteriken waren ook iets goed in zich hebben en dat er altijd onverwachte zaken kunnen gebeuren. Daardoor weet je dat je niemand in een hokje mag plaatsen. Denk daarbij maar aan Homelander, die als kind een trauma meemaakte”, legt ze uit. Erin Moriarty laat in het interview uitschijnen dat we ook in het nieuwe seizoen meer zo’n nuance in het karakter van bepaalde personages mogen verwachten.

Meer
Lees meer...