‘Boer zkt Vrouw’: Martijn en Michiel maken hun keuzes

In Boer zkt Vrouw zijn er afgelopen zondag opnieuw enkele belangrijke knopen doorgehakt. Zo Koos Martijn definitief voor de Nederlandse boerendochter Lisanne. Michiel stuurde dan weer Kato naar huis.

Het uitgebreide seizoen van Boer zkt Vrouw, met maar liefst zeven boeren, nadert zijn einde. De voorbije weken zagen we al hoe eerste Robbe en daarna ook Niels en Sanne hun finale keuze maakten. Zondag was het aan Martijn om de knoop door te hakken. Hij had daarbij nog de keuze tussen de Nederlandse boerendochter Lisanne, en Chrissy, een claims handler bij een verzekeringsmaatschappij.

Lisanne

Voor Martijn zijn keuze bekendmaakte, vertelde hij aan Dina Tersago dat er al enige gevoelens in het spel waren voor hem. “Er is toch één iemand waar ik echt voor wil gaan, waar toch al gevoelens voor zijn. Ik durfde dat nog niet te laten zien omdat ik misschien iemand ga kwetsen en dat wil ik niet, maar als er één meisje overschiet, ga ik daar voluit voor gaan en zal dat duidelijk zichtbaar zijn”, legde de Limburgse boer uit.

Voor de twee vrouwen maakte Martijn dan ook effectief zijn keuze bekend. “Lisanne zit al een beetje in mijn hartje”, klonk het. Lisanne reageerde sprakeloos, knuffelde Chrissy en viel daarna Martijn in de armen.

Michiel

Ook in Geraardsbergen moest er een keuze gemaakt worden. Daar verbleven op de boerderij van Michiel nog drie vrouwen, maar een van hen zou moeten vertrekken. De 27-jarige boer maakte zijn keuze bekend met een klein hartje. “Het is nooit leuk om iemand teleur te stellen”, zei hij.

Michiel koos daarna voor Rune en Anouchka, waardoor het avontuur erop zit voor Kato. “Kato is niet minder leuk, het is een hele toffe dame. Maar bij haar voel ik zo niet de chemie om het zo te zeggen. En dat heb ik bij Rune en Anouchka iets meer”, verklaarde hij zijn keuze.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...