‘Boer zkt Vrouw’: Sanne en Niels staan voor ultiem keuzemoment

Er staat een belangrijk moment op de planning voor Niels en Sanne in Boer zkt Vrouw. Zij staan namelijk voor het finaal keuzemoment. Het belooft een moeilijke en ook pijnlijke keuze te worden.

Omdat er dit seizoen maar liefst zeven boeren hopen de liefde te vinden via Boer zkt Vrouw staat er iedere week wel iets te gebeuren. Zo maakte Robbe in het verre Zweden al zijn definitieve keuze, door Branko over Joffrey te kiezen. Zondag staan er twee andere boeren voor diezelfde keuze.

Bij Niels hangt er op de boerderij al even een gespannen sfeer. Voor zowel Sylvie als Astrid mag de 32-jarige boer dringend zijn keuze gaan maken. Het bezoek van Dina Tersago is dan ook welgekomen, want het wil zeggen dat het keuzemoment staat te gebeuren. Hoewel Niels nooit echt in zijn kaarten laat kijken, vreest Astrid dat hij voor Sylvie zal kiezen.

Sanne

Voor Sanne is Boer zkt Vrouw een turbulente tijd. De melkveeboerin is al heel lang single en heeft het nog steeds moeilijk met de vele aandacht die ze nu krijgt. Toch doen boer Boris en aannemer Robin er alles aan om haar haar hart te laten openen.

Dina Tersago trekt alvast naar Bocholt om nog even naar beide mannen te luisteren. Daar verneemt ze dat vooral Robin met heel veel zenuwen uitkijkt naar het keuzemoment. “Ik heb enorm veel schrik, ik sta der zot af“, klinkt het heel eerlijk. “Ik zou het heel moeilijk hebben, moest ze ‘nee’ zeggen. Sanne is een prachtvrouw. Als ze mij kiest gaan de kriebels in mijn buik nog sterker worden.”

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...