‘Boer zkt Vrouw’: Spanningen in Zweden liepen al hoog op voor laatste keuze

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen al terug even bezig. Terwijl we enkele boeren nog beter moeten leren kennen, zijn er andere boeren die hun finale keuze al hebben gemaakt. Zo zagen we afgelopen maandag hoe boer Robbe resoluut voor Branko koos. En die keuze had hij blijkbaar al langer gemaakt.

Niels, Sanne, Martijn, Thomas, Bert en Robbe. Dat zijn de boeren die dit seizoen op zoek gaan naar de liefde in Boer zkt Vrouw. Terwijl de kijkers vlasser Bert nog maar net leerden kennen, staan bijvoorbeeld Sanne en Robbe al veel verder. Zo blijft Sanne na een nieuwe keuze met slechts twee mannen achter en is er bij Robbe zelfs al sprake van echte liefde. Hij koos namelijk voor Branko, waar hij blijkbaar al langer een boontje voor had.

Robbe en Branko

Het eerste koppel is dus al een feit. Robbe, die voor een avontuur in Zweden koos, vertrok bij aanvang met drie mannen naar zijn boerderij. Na een tijdje stuurde hij Wesley huiswaarts en ging het nog tussen Joffrey en Branko. Uiteindelijk volgde er vorige week een kus met Branko, waarna de keuze al gemaakt leek te zijn.

Dat werd afgelopen maandag ook bevestigd tijdens een nieuw keuzemoment. Daarbij koos Robbe resoluut voor Branko. Nu kunnen de twee aan hun echte avontuur beginnen.

Joffrey

Hoewel het er even op leek dat Joffrey nog kans maakte bij de boer in Zweden, blijkt dat nooit echt het geval geweest te zijn. Dat meldt HLN. “Op tv vertelde Joffrey dat hij het Branko gunt, maar als er niet gefilmd werd, sprak hij andere taal”, zei boer Robbe daar. “Hij zag Branko als concurrent en probeerde ons zelfs tegen elkaar op te zetten.”

Daarnaast bleek ook dat Joffrey tijdens de opnames de datingapp Grindr gebruikte en dat hij vaak voor onrust zorgde op de boerderij.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...