‘Boer zkt Vrouw’: Boerin Sanne kiest haar dates

De tweede aflevering van Boer zkt Vrouw was een belangrijke voor melkveeboerin Sanne. Zij mocht namelijk kiezen welke drie mannen een week bij haar op de boerderij mogen blijven. De keuze viel daarbij op Boris, Robin en Jimmy, en de opluchting was van hun gezicht te lezen.

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw belooft heel druk te worden. Er gaan namelijk maar liefst zeven boeren op zoek naar de liefde. Daarvan konden we vorige week al zien hoe Robbe en Niels kozen wie bij hen op de boerderij een weekje mocht komen logeren.

Sanne

Aanvankelijk had Sanne toen ook al moeten kiezen, maar zij was enigszins overdonderd door de vele aandacht dat ze wat extra tijd nodig had. Dina Tersago regelde daardoor een alpacawandeling en bracht nog een extra man mee. Dat alles was nog steeds overweldigend, maar deze keer moest er toch echt een keuze gemaakt worden.

De 30-jarige melkveeboerin zag haar zenuwen in de loop van de dag gelukkig enigszins van zich afglijden. Na acht jaar zonder relatie en zonder daten, had ze tijdens de kennismaking toch enkele leuke babbels met enkele interessante mannen.

Jimmy, Robin en Boris

Uiteindelijk besloot Sanne om drie mannen uit te nodigen voor de boerderijweek. Haar keuze viel daarbij op de 32-jarige Jimmy uit het Limburgse Borgloon, de 32-jarige Robin uit het Oost-Vlaamse Smetlede en de 28-jarige Boris uit het Limburgse Peer. Zij mogen een weekje op de boerderij logeren, maar daar werd al snel duidelijk dat Sanne toch nog even nodig zal hebben om volledig te ontdooien.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is vanaf 3 maart elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...