Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: Robbe keert terug naar Zweden, Sanne krijgt extra bezoek en Niels ploetert verder

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is van start gegaan. In de eerste aflevering maakte de kijker al kennis met boeren Robbe en Niels en boerin Sanne. De eerste twee maakten al een belangrijke keuze en in de volgende aflevering zal ook Sanne een beslissing moeten maken. Robbe en Niels leren hun dates dan weer beter kennen.

In de eerste aflevering van Boer zkt Vrouw kwam melkveeboer Robbe (29) speciaal uit Zweden om zijn dates te leren kennen. Volgende week bevindt hij zich al terug in Zweden, waar hij zijn drie mannen verwelkomt op zijn boerderij. Ook Niels (32) leert zijn drie dates beter kennen. Hoewel het begin van het avontuur voor de boer nogal stroef verliep, probeert hij zich deze keer meer open te stellen.

Sanne

Voor Sanne (30) moet het spannendste moment nog komen. Zij maakte vorige week kennis met de geïnteresseerde mannen, maar wordt deze keer verrast met nog meer mogelijke dates. Dat brengt de boerin een beetje van haar melk, want op het einde van de aflevering moet ze wel echt een keuze maken.

Na acht jaar zonder man en zonder daten, bleek de confrontatie met zo veel kandidaten overweldigend te zijn. “Ik heb net de eerste ontmoeting met de mannen achter de rug en ik heb even een klein paniekaanvalletje gehad van how shit, wat gaat hier nu gebeuren? Ik had niet verwacht dat dat zo’n grote impact zou hebben, al die mannen rond mij”, vertelt Sanne. Die stress neemt enkel nog maar toe als er nog meer mannen de erf komen opgelopen.

Robbe en Niels

Niels en Robbe hebben in de vorige aflevering hun eerste keuze al gemaakt en dus zijn hun dates deze week al aanwezig op hun boerderijen. Bij Niels bevindt die boerderij zich in het Kempische Gierle, terwijl de dates van Robbe dan weer duizenden kilometers moeten reizen naar het Zweedse Föllinge.

Dat de schuchtere Niels niet meteen is voorbereid op de aanwezigheid van Sylvie (36), Lisa (27) en Astrid (26), dat bleek vorige week al toen hij geen licht of spiegel in de slaapkamer had geïnstalleerd. Deze week probeert hij het iets spontaner aan te pakken, al is het duidelijk dat hij nog wat tijd nodig heeft om zich volledig open te stellen.

In Zweden ontvangt een trotse Robbe zijn drie mannen dan weer met een uitgebreide rondleiding. Branko (23), Wesley (34) en Joffrey (25) maakten de lange reis om bij hem te komen logeren en de boerderij beter te leren kennen. De helpende handen zijn ook zeer welkom, want Robbe bezeerde zich tijdens het werk. Zo kan hij meteen kijken welke man een grote hulp zou kunnen zijn in het bedrijf.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...