‘Boer zkt Vrouw’: Niels en Sanne maken kennis met hun dates

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw komt eraan en het belooft een druk seizoen te worden. Maar liefst zeven boeren gaan dit jaar namelijk op zoek naar de liefde. Met de ‘Zweedse’ boer Robbe en zijn dates konden we in een preview al kort kennismaken, maar ook Niels en Sanne ontmoeten in de eerste aflevering hun dates. En dat is meteen een belangrijk moment, want op het einde van de dag moeten ze beslissen wie op de boerderij mag blijven logeren.

Niels

De 32-jarige vleesveeboer Niels uit Gierle neemt de vrouwen mee voor een rondleiding op zijn erf en weet duidelijk waar hij gaat op letten. “Iemand die tegen een stootje kan, die kan lachen, spontaniteit en enthousiasme vind ik wel belangrijk. Ik heb nog nooit liefde op het eerste gezicht ervaren. Ik denk wel dat dat kàn, maar ik weet niet of dat gaat gebeuren vandaag”, blijft hij voorzichtig.

Zo’n ontmoeten met een hele hoop vrouwen is uiteraard niet iets wat Niels iedere dag doet. Het is dan ook niet meteen de grootste babbelaar. “Maar dat trekt mij net aan, dat mysterieuze, ik wil wel weten wat daarachter zit en wat Niels allemaal in zijn mars heeft”, klinkt het geïntrigeerd bij een van de kandidates.

Sanne

Ook de 33-jarige melkveeboerin Sanne uit Bocholt ontmoet haar dates op haar gigantisch melkveebedrijf. Na acht jaar single zijn, is het tijd om eens op zoek te gaan naar een partner en zich niet langer enkel tussen de koeien te begeven. Dat lief heeft bij voorkeur een stevige portie pit en drive. De vele impressies zorgen op de eerste dag al meteen voor tranen bij de jonge boerin, die overmand wordt door emoties. 

Boer zkt Vrouw is vanaf 3 maart elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...