‘Boer zkt Vrouw’: Boer Martijn kiest zijn dates

De zoektocht naar de liefde in Boer zkt Vrouw ging zondag verder met melkveeboer Martijn. De 36-jarige Limburger mocht op zijn boerderij een groep vrouwen ontvangen. Daarvan koos hij er drie om op boerderijweek te blijven om ze beter te leren kennen.

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw is drukker dan ooit. Er gaan namelijk maar liefst zeven boeren op zoek naar de liefde. Daarvan konden we de eerste week al Robbe en Niels zien kiezen wie er op boerderijweek mocht komen. Eén week later hakte ook Sanne de knoop door.

Pizza’s

Afgelopen zondag was het dan aan Martijn om kennis te maken met de vrouwen die op zijn oproep waren afgekomen. De vrouwen mochten daarbij eerste kennismaken met de boerenstiel. Daarna kwam er een pizzaiolo langs zodat iedereen zijn eigen pizza kon maken. De vrouwen haalden daarvoor hun meest creatieve kant naar boven. Zo was er zelfs een hartvormige pizza om de sfeer volledig te maken.

Na deze drukke, maar leuk dag, stond Martijn voor het moment van de waarheid. Hij moest namelijk een keuze maken en beslissen welke drie vrouwen mochten blijven op de boerderij om een week lang hem beter te leren kennen.

Martijn koos uiteindelijk voor de enorm enthousiaste Lisanne uit het Nederlandse Limbricht, Chrissy uit Houwaart en de zeer zenuwachtige Lynnsie uit Puurs-Sint-Amands.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...