‘Boer zkt Vrouw’: Keuzes van Robbe en Sanne zorgen voor tranen

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen al even bezig. Dat betekent dat er ook meer en meer keuzes gemaakt moeten worden. Zo heeft Robbe de knoop al officieel doorgehakt en blijft ook Sanne nog maar met twee kandidaten over. Dat zorgde meteen ook voor enkele traantjes.

Met maar liefst zeven boeren die gevolgd worden, is het een heel druk seizoen in Boer zkt Vrouw. De voorbije weken maakten we al kennis met eerst Robbe en Niels, daarna Sanne en Martijn en uiteindelijk ook Thomas.

Afgelopen zondag was met vlasser Bert de laatste boer van dit seizoen aan de beurt. Terwijl de kijker met hem dus nog kennis moet maken en zijn eerste keuzes moet volgen, stonden andere boeren alweer voor hun zoveelste keuze. Bij Robbe zorgde dat meteen voor een finale keuze en ook bij Sanne was er een emotioneel afscheid.

Robbe

De eerste boer die zijn finale keuze al maakte, is Robbe. De boer die voor een avontuur in Zweden koos moest na het vertrek van Wesley kiezen tussen twee overgebleven kandidaten. Na heel wat positieve indrukken en zelfs een eerste kus was het duidelijk: Robbe kiest voor Branko.

Uitverkorene Branko voelde zich na het keuzemoment naar eigen zeggen “100 kilo lichter”. “Nu kan ons avontuur écht beginnen. We kijken er enorm naar uit om met ons twee te zijn”, klonk het bij de lovebirds die vanaf nu het mooie Zweedse kot voor zich alleen hebben. Op de cameraploeg na dan toch.

Sanne

Al sinds het begin van het avontuur heeft Sanne het moeilijk met alle aandacht op haar boerderij. De laatste dagen bracht ze met drie mannen door die elk heel hard hun best doen om de boerin voor zich te winnen. Dat zorgde soms voor ongemakkelijke momenten, maar toch geniet Sanne er ook van.

Deze week stond ze voor een moeilijke keuze, want ze zou een van de drie kandidaten naar huis sturen. Tot op het laatste moment was het spannend, maar uiteindelijk was het Jimmy die moest vertrekken. Dat gebeurde niet zonder tranen. “Je hebt heel hard je best gedaan maar op dit moment kan ik je nog niet beantwoorden. Het benauwt mij een beetje”, klonk het bij de voorzichtige melkveeboerin. Jimmy begreep Sannes keuze, maar was er het hart van in.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...