‘Boer zkt Vrouw’: Boerin Sanne belt met jeugdvriend Martijn en dat zorgt voor tranen

In Boer zkt Vrouw worden we zondag overladen met tranen. Boeren Sanne en Martijn zorgen daar voor. De twee zijn jeugdvrienden en proberen nu samen op VTM de liefde te vinden, iets wat niet altijd zo makkelijk is als gehoopt.

In Boer zkt Vrouw hopen dit seizoen maar liefst zeven boeren de liefde te vinden. Het toeval wil dat twee van hen elkaar al kennen van jongs af aan. Martijn (35) schreef namelijk niet alleen zichzelf in, maar hoopte ook zijn jeugdvriendin Sanne (33) via het VTM-programma aan een partner te helpen.

Jimmy, Boris of Robin

Die zoektocht verloopt bij Sanne met de nodige ups en downs. Met Jimmy, Boris en Robin heeft ze al een week lang drie mannen rondlopen op haar boerderij die voluit voor haar gaan. Dat zorgt wel regelmatig voor de nodige stress bij de Limburgse boerin, die al acht jaar single is en al die aandacht dus niet gewoon is.

Die stress duikt zondag opnieuw op als Sanne moet kiezen tussen Jimmy, Boris en Robin. Daarom besluit ze Martijn te bellen en om raad te vragen. Dat gesprek brengt al snel tranen naar boven bij Sanne, maar achteraf zien we ook bij Martijn een traantje.

“Ik wil Sanne echt een toekomst geven, want die staat heel kort bij mij. Ik vind het geweldig dat ik haar kan helpen nu, dat doet mij iets”, horen we hem zeggen.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...