Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: de ouders van Robbe, een moeilijk keuze voor Martijn en hulp voor Sanne

De zoektocht naar de liefde gaat zondag verder in Boer zkt Vrouw. Daarbij staan zowel Martijn, Robbe als Sanne voor een moeilijke keuze. Gelukkig krijgen die laatsten hulp van vrienden en familie.

Met maar liefst zeven boeren is het een heel druk seizoen in Boer zkt Vrouw. Vijf van hen zagen we ondertussen al aan het werk en zij zitten momenteel in verschillende fases in hun zoektocht naar de liefde. Met Michiel komt daar zondag een zesde boer bij.

Robbe

Daarnaast volgen we uiteraard ook de stand van zaken bij enkele andere boeren. In Zweden stuurde Robbe vorige week Wesley naar huis. Daardoor blijft hij op zijn boerderij nog over met Branko (23) en Joffrey (25).

We zagen eerder al hoe Robbe het vooral met Branko goed kon vonden, maar tijdens een privédate blijkt de boer ook meer en meer naar Joffrey toe te groeien. Tijd dus om hulp in te schakelen en die krijgt Robbe van zijn ouders Nicole en Jan. Zij reizen 300 kilometer om hun zoon te helpen.

Sanne en Martijn

Ook Sanne kan wel wat hulp gebruiken, want de vele aandacht van de Robin, Boris en Jimmy blijft moeilijk voor haar. Zij nodigt daarom vriendinnen Wendy en Ellen uit. Zij maken kennis met de drie mannen en geven daarna hun advies aan Sanne. Dat blijkt opvallend goed overeen te komen met de mening van Sanne zelf.

Martijn tot slot staat ook voor een belangrijke keuze. Hij moet namelijk iemand kiezen voor een 24 uurs-date. Daarbij moet hij wel eerst een brandje blussen bij zijn dates. Omdat de Nederlandse boerendochter Lisanne zich vaak op de voorgrond zet is er wat frustraties bij Lynnsie en Chrissy. Vooral die eerste wil Martijn daarover even apart spreken.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...