‘Boer zkt Vrouw’: Boer Robbe stuurt één man naar huis

In Boer zkt Vrouw zijn we sinds dit weekend toe aan de volgende stap. De in Zweden wonende boer Robbe heeft namelijk een van zijn dates naar huis gestuurd. Na het vertrek van Wesley blijven enkel nog Branko en Joffrey over op zijn boerderij. En daarbij lijkt er duidelijk een grote favoriet te zijn.

Met zeven boeren die hopen op de liefde is het een druk seizoen in Boer zkt Vrouw. De opvallende daarbij is ongetwijfeld Robbe, een Vlaamse boer die al even woont en werkt in Zweden. Hij koos enkele weken geleden met Branko (23, Emblem), Joffrey (25, Dilsen-Stokkem) en Wesley (34, Sint-Truiden) drie mannen die mochten afreizen naar Zweden om hem beter te leren kennen.

Ondertussen zijn we al even verder en staat Robbe voor een moeilijke keuze. Hij moet namelijk een van zijn drie dates terug naar België sturen. Dat bleek uiteindelijk de 34-jarige Limburger Wesley te zijn. “Ik ben er immers niet zeker van of Wesley hier zou kunnen aarden in Zweden, en dan wil ik dat die jongen niet aandoen”, legt Robbe zijn keuze uit.

Branko

Daardoor blijven er met de 25-jarige Joffrey en de 23-jarige Branko nog twee dates over op de boerderij. Vooral die laatste heeft het al serieus te pakken, want hij verklaarde aan Dina dat hij al vlinders voelt. En dat is misschien zelfs wederzijds, want Robbe liet weten over één iemand alvast niet te twijfelen. Na het keuzemoment krijgen we zelfs bijna een kus te zien tussen Branko en Robbe.

Bekijk hier de keuze van Robbe in Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...