Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: Brandwonden bij Niels, knutselen bij Sanne en een kalfje bij Robbe

Het is komend weekend weer tijd voor een nieuwe aflevering van Boer zkt Vrouw. Daar maken we voor het eerst kennis met boer Martijn, maar volgen we uiteraard ook de andere boeren. Niels, Sanne en Robbe hebben namelijk hun drie dates op bezoek voor de boerderijweek en dat zorgt voor heel wat avonturen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw konden we al zien Niels (32) drie vrouwen koos om een week met hem te spenderen op de boerderij. De Kempense veeboer Niels koos toen overtuigend voor Lisa en Astrid en nodigde ook Sylvie uit omdat hij hoopte haar beter te leren kennen.

Dat laatste lijkt alvast gelukt, want op de boerderij is Sylvie helemaal losgekomen. Zij en Niels beginnen aan een watergevecht met een hogedrukreiniger en daarbij is Sylvie iets te enthousiast. Hun spelletje zorgt voor een brandwonde op de schouder van Niels, maar gelukkig is er genoeg volk om hem te verzorgen. Dat zal nodig zijn, want Niels moet iemand kiezen voor een 24 uurs-date.

Robbe en Sanne

De drie dates van Robbe (29) mocht meteen na de eerste keuze op het vliegtuig stappen naar Zweden. Daar worden ze meteen aan het werk gezet. Er moet namelijk een koe kalven en dat kalfje blijkt in stuit te liggen. Het is de eerste keer dat Robbe dat meemaakt en dus komt er de nodige stress bij kijken.

De 30-jarige Sanne moet in Bocholt even wennen aan drie mannen op haar erf. Gelukkig kan ze hen meteen aan het werk zetten. Er moet namelijk een hok geknutseld worden voor het schaap Bernadette. Voor bouwbedrijfleider Robin is dat dé kans om indruk te maken. Weet hij zo een 24 uurs-date te versieren met Sanne. Die keuze zorgt bij haar alvast opnieuw voor stress.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...