‘Boer zkt Vrouw’: Eerste verliefdheid is een feit, terwijl Robbe iemand naar huis moet sturen

De zoektocht naar de liefde in Boer zkt Vrouw gaat zondag verder. Daarbij reizen we opnieuw af naar Zweden. Daar moet de 29-jarige melkveeboer Robbe namelijk een van de drie mannen naar huis sturen. Vooral bij Branko zorgt dat voor stress, want hij heeft al beginnende verliefde gevoelens.

Met zeven boeren die hopen op de liefde is het een druk seizoen in Boer zkt Vrouw. Het is dan ook al even geleden dat we nog gaan kijken zijn naar Robbe, de Vlaamse boer die al even woont en werkt in Zweden. Hij koos enkele weken met Branko (23, Emblem), Joffrey (25, Dilsen-Stokkem) en Wesley (34, Sint-Truiden) drie mannen die mochten afreizen naar Zweden om hem beter te leren kennen.

Ondertussen zijn we al even verder en staat Robbe voor een moeilijke keuze. Hij moet namelijk een van zijn drie dates terug naar België sturen. Die beslist zorgt voor veel kopzorgen, zowel bij hem als bij de drie mannen zelf.

Branko

Vooral Branko lijkt met een klein hartje uit te kijken naar de beslissing van Robbe. Hij heeft al enige tijd het gevoel dat er een goede klik is tussen hen en voelt zelfs al wat kriebels. Toch vreest Branko één iets. Met zijn 23 jaar is hij namelijk de jongste in het gezelschap.

“Vanaf de eerste ontmoeting hadden we meteen oogcontact, en dat was wel heel speciaal. Van mijn kant zijn er al wat kriebels. Ik denk wel dat Robbe de man van mijn leven zou kunnen zijn”, klinkt het bij Branko in gesprek met Dina Tersago.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...