‘Boer zkt Vrouw’: Michiel begint zijn zoektocht naar de liefde

In de komende aflevering van Boer zkt Vrouw maken we kennis met Michiel, een 27-jarige boer uit Geraardsbergen. Hij zal op zijn boerderij kennismaken met zijn dates bij een workshop cocktails maken.

Met maar liefst zeven boeren die gevolgd worden, is het een heel druk seizoen in Boer zkt Vrouw. De voorbije weken maakten we al kennis met eerst Robbe en Niels, daarna Sanne en Martijn en uiteindelijk ook Thomas.

De volgende boer die zijn intrede doet, is Michiel Dubucq. Deze 27-jarige boer uit Geraardsbergen runt samen met zijn familie een gigantische melkveeboerderij. Naast zijn werk in het familiebedrijf werkt Michiel ook nog als technieker. Hij houdt van reizen en andere culturen opsnuiven en heeft zo al heel wat van de wereld gezien. Omdat hij zelf niet echt van luieren houdt, zoekt Michiel ook een zelfstandige, naturelle en avontuurlijke vrouw.

Cocktails

Omdat zijn eigen huis nog in aanbouw is, woont hij voorlopig bij zijn ouders. Vader Kurt, broer Jonas en grootvader Etienne zijn er dan ook alle drie bij als de eerste vrouwen toekomen op de boerderij.

Die vrouwen krijgen eerst een rondleiding op de boerderij, waarna ze zich samen met Michiel mogen wagen aan een workshop cocktails maken. “Go with the flow is normaal altijd mijn motto, maar vandaag is het toch wel even stress”, zegt Michiel aan Dina Tersago voor de grote kennismaking.

Bekijk hier de preview uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...