‘Boer zkt Vrouw’: Spanningen tussen de vrouwen bij Martijn nemen toe

Dat de strijd in de liefde niet altijd even vredevol verloopt, ondervindt Martijn in Boer zkt Vrouw aan den lijve. Nu Lynnsie besloten heeft zich niet langer te laten doen, zoekt ze voortdurend de confrontatie op met Lisanne. En zo werken de twee ook Martijn en Chrissy op de zenuwen.

Enkele weken geleden zagen we in Boer zkt Vrouw hoe Martijn drie vrouwen koos voor de Boerderijweek. Hij ging toen voor de zeer enthousiaste boerendochter Lisanne uit het Nederlandse Limbricht, Chrissy uit Houwaart en de eerder terughoudende Lynnsie uit Puurs-Sint-Amands.

Door haar ervaring op de boerderij was Lisanne de afgelopen dagen veelvuldig op de voorgrond te vinden. Martijn besloot daarom om Lynnsie mee te nemen op 24 uurs-date. “Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en ben bang om gekwetst te worden. Maar ik moet dat proberen loslaten. Het verleden is het verleden en ik ben klaar voor een nieuw begin. Ik geloof écht nog in de liefde”, klonk het bij haar.

Interieur

De tijd alleen met Martijn heeft Lynnsie duidelijk goed gedaan, want zij keert met hernieuwd zelfvertrouwen terug naar Chrissy en Lisanne. Daarna neemt Martijn de drie vrouwen mee om aan interieurshoppen te doen. Hij heeft recent namelijk het huis van zijn ouders overgenomen, maar dat heeft een vrouwelijke touch nodig.

Tijdens het inrichten komt het haantjesgedrag van Lynnsie en Lisanne echter steeds meer naar voren. De twee vrouwen raken het nergens over eens en discussiëren over alles, iets wat ook voor ergernis zorgt bij Martijn.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...