‘Boer zkt Vrouw’: Eerste kus is een feit bij Robbe

De eerste kus van het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw is een feit. Een romantisch moment aan het water met Robbe en Branko werd bezegeld met een kus. “Eindelijk”, was daarbij de veelzeggende reactie van die laatste.

Met zes boeren in België en één in Zweden is het een druk jaar in Boer zkt Vrouw. En terwijl wel één Belgische boer nog steeds niet in actie hebben gezien, lijkt het in Zweden al prijs te zijn. Daar konden we vorige aflevering zien hoe Robbe (29) na het afscheid van Wesley nog overbleef met Branko (23) en Joffrey (25).

Branko

We zagen eerder al hoe Robbe het vooral met Branko goed kon vonden en dat gevoel is alleen maar sterker geworden. We zagen hoe de twee samen een romantisch moment beleefden aan het water. Daar spaarden ze de complimenten voor elkaar niet. Ook hoorden we Robbe voor de camera zeggen hoe hij gevoelens begint te krijgen en wat het met hem doet als hij in de ogen kijkt van Branko. Een kus hing tijdens dat gesprek voortdurend in de lucht en dat gebeurde dan ook na enige tijd.

Of die kus wil zeggen dat Robbe zijn keuze voor Branko definitief is, moet nog blijken. Vorige aflevering had Robbe namelijk ook een mooi moment met Joffrey, al viel daarbij natuurlijk geen kus.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...