‘Boer zkt Vrouw’: Martijn staat voor finale keuze tussen Chrissy en Lisanne

In Boer zkt Vrouw is voor Martijn het moment van de waarheid aangebroken. De Limburger staat voor de finale keuze tussen Chrissy en Lisanne. Voor Martijn is het alvast geen moeilijke keuzen, want hij heeft voor één iemand gevoelens. De twee vrouwen weten echter nog van niets.

Nadat Robbe in het verre Zweden als eerste zijn definitieve keuze maakte, door Branko over Joffrey te kiezen, was het vorige week aan Niels en Sanne. Niels volgde daarbij zijn hart en ging voor Sylvie. Bij Sanne was er dan weer een verrassing, want zij besloot niemand te kiezen en stuurde zowel Boris als Robin met lege handen naar huis.

Martijn

Als vierde is het nu aan Martijn om zijn finale keuze te maken, maar eerst moet er nog gewerkt worden. Op hun laatste dag in Bree helpen Chrissy en Lisanne mee een kalfje ter wereld brengen. En hoewel dat al best spannend was, moet het spannendste moment nog komen voor de twee vrouwen. Zij kunnen Martijn namelijk niet inschatten en weten dus niet wie hij gaat kiezen.

Martijn daarentegen is heel zeker van zijn keuze. Aan Dina Tersago verklapt hij dat hij voor één iemand al gevoelens heeft. Wordt het de Nederlandse boerendochter Lisanne, of Chrissy, een claims handler bij een verzekeringsmaatschappij?

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...