‘Boer zkt Vrouw’: Verrassende keuzes bij Niels en Sanne

In Boer zkt Vrouw was het zondag opnieuw tijd om te kiezen. Daarbij was het vooral Sanne die met een verrassing uitpakte. Zij besloot namelijk zowel Robin als Boris naar huis te sturen en koos dus niemand. Niels ging dan weer voor Sylvie.

Omdat er dit seizoen maar liefst zeven boeren hopen de liefde te vinden via Boer zkt Vrouw staat er iedere week wel iets te gebeuren. Zo maakte Robbe in het verre Zweden al zijn definitieve keuze, door Branko over Joffrey te kiezen. Afgelopen zondag was het aan twee andere boeren om de finale keuze te maken.

Sanne

Bij Sanne was het vooral Robin die al enige tijd zot liep van haar. Dat mocht echter niet baten. Zij had het al lange tijd moeilijk met heel het proces en besloot dan ook niemand te kiezen voor de romantische trip.

“Het blijft voor mij toch wel moeilijk om me open te stellen, dus daarom heb ik besloten om niet op romantische trip te gaan. Ik denk niet dat ik dat al aan zou kunnen. Ik ben mezelf hier tegengekomen. Ik vind wel dat ik al wat stappen heb gezet, maar ik besef dat ik nog niet ver genoeg sta en op dit moment is het voor mij ook gewoon nog vriendschappelijk, dus ik wil ook niemand valse hoop geven”, legde Sanne uit aan de ontgoochelde mannen. Robin en Boris konden niet anders dan zich neer te leggen bij die beslissing.

Niels

Bij Niels was de keuze minder moeilijk. Hoewel hij met Astrid ook een goede band had, trok de boer al langer veel meer naar Sylvie toe. “Gewoon mijn gevoel volgen en gedaan”, zei hij vlak voor het keuzemoment tegen Dina Tersago.

“Ik had al dat vermoeden. Maar ik vond het heel tof en ik vind het mooi geweest. Ik ben ook gewoon wel blij dat ik het nu weet, en dat de ontlading eraf is. Als dat Niels zijn gevoel is, moet hij dat 100 procent volgen. Ik vind het superleuk dat we er een goede vriendschap aan overhouden. En soms is dat meer waard dan een goed lief”, besloot Astrid voor ze haar koffers ging pakken.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...