Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: Keuzes voor Martijn en Michiel en familiebezoek bij Bert

In Boer zkt Vrouw zijn we ondertussen al toe aan de elfde aflevering gaat de zoektocht naar de liefde gewoon verder. Daarbij staan opnieuw heel wat belangrijke beslissen te gebeuren, en die zullen ongetwijfeld met de nodige traantjes gepaard gaan.

Het is een druk seizoen in Boer zkt Vrouw met maar liefst zeven boeren die hopen de liefde te vinden. Zij zitten allemaal in een andere fase van die zoektocht. Zo zagen we de voorbije weken al drie boeren hun definitieve keuze maken. In het verre Zweden koos Robbe Branko over Joffrey, waarna de twee op romantische trip vertrokken.

Daarna was het aan Niels die ging voor Sylvie. Bij Sanne was er dan weer een verrassing, want zij besloot niemand te kiezen en stuurde zowel Boris als Robin met lege handen naar huis.

Martijn, Michiel en Bert

Zondagavond is het aan Martijn om zijn finale keuze te maken. Hij heeft daarbij de keuze tussen Chrissy en Lisanne. Naar eigen zeggen heeft Martijn voor een van de twee vrouwen al gevoelens, waardoor het geen moeilijke keuze zal worden.

Ook Michiel staat voor een keuze. De 27-jarige boer heeft met Rune, Kato en Anouchka nog steeds drie vrouwen op de boerderij van zijn ouders. De vrouwen worden daar eerst nog verwend met verjaardagsontbijt van Michiels mama Fabienne. Daarna is het echter aan Michiel om een van de vrouwen naar huis te sturen.

Bij Bert moet er nog niet gekozen worden. De 28-jarige vlasser lijkt wel duidelijk een type te hebben. Bij Melissa en Eva heeft hij namelijk twee 27-jarige West-Vlaamse kleuterjuffen met lang bruin haar op zijn boerderij logeren. De twee vrouwen zullen daar kennismaken met de zus en schoonbroer van Bert.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...