‘Heartstopper’ maakt met superschattige video releasedatum seizoen 3 bekend

Het derde seizoen van Heartstopper komt eraan en nu weten we ook exact wanneer we onze avond vrij zullen moeten houden om het seizoen te kunnen bingen. Met een schattige video, waarin we Charlie, Nick en Tori te zien krijgen, maakt Netflix namelijk de exacte releasedatum voor seizoen 3 bekend.

We weten al sinds mei 2022, kort na de release van het eerste seizoen, dat Heartstopper een derde seizoen zal krijgen. Dat seizoen zal dit najaar verschijnen en heeft nu ook een exacte releasedatum gekregen.

Heartstopper seizoen 3

In het derde seizoen zullen we opnieuw inpikken bij Charlie (Joe Locke), Nick (Kit Connor) en hun vrienden. Charlie en Nick zijn ondertussen officieel een koppel en ook de buitenwereld mag dat nu weten. Ondertussen zijn ook Tao (William Gao) en Elle (Yasmin Finney) een koppel. Op liefdesvlak lijkt alles dus goed te gaan bij de personages, maar er steken andere problemen de kop op. Zo hervalt Charlie in zijn eetstoornis die hij kreeg doordat hij zwaar gepest werd. Isaac (Tobie Donovan) ontdekt ondertussen dat hij aseksueel is en Nick heeft het moeilijk wanneer hij z’n vader terugziet.

We kwamen recent te weten dat er enkele nieuwe personages hun intrede zullen maken in het derde seizoen. Het gaat in de eerste plaats om Jack Maddox, gespeeld door Jonathan Bailey (Bridgerton). Jack Maddox is een auteur én de celebrity crush van Charlie. Daarnaast zullen we ook kennis maken met Diane (Hayley Atwell), de tante van Nick en Charlie’s psycholoog Geoff (Eddie Marsan).

Fragment

We wisten al dat het derde seizoen van Heartstopper in oktober zou verschijnen, maar met een extreem schattige video maakt Netflix nu bekend op welke dag we het nieuwe seizoen exact mogen verwachten. In de video zien we hoe Charlie graag tegen Nick wil zeggen dat hij van hem houdt. Maar hij is duidelijk bang om die woorden uit te spreken.

Zijn zus Tori geeft hem het advies om het gewoon te doen, omdat Nick waarschijnlijk hetzelfde voelt. Maar wanneer Nick aan de deur staat (in een marcelleke), is Nick toch weer sprakeloos. Of het hem uiteindelijk lukt om de woorden “I love you” uit te spreken, zullen we vanaf donderdag 3 oktober kunnen volgen, want dan verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...