Tweede seizoen ‘House of the Dragon’ krijgt ultieme trailer

Het tweede seizoen van de dramaserie House of the Dragon komt eraan. Vanaf volgende maand kan je op Streamz terecht voor nieuwe afleveringen. De streamingdienst deelde daarom zojuist een nieuwe trailer die vooruitblikt op de oorlog tussen de Black en de Green van House Targaryan.

Omdat het eerst seizoen van House of Dragon al dateert van bijna twee jaar geleden, vatten we het nog even samen. De dood van King Viserys (Paddy Considine) zorgde toen voor spanningen binnen House Targaryan. Twee fracties claimden daar namelijk hun plaats op de Iron Throne.

Blacks tegen Greens

Aan de ene kant had je de Blacks onder leiding van Rhaenyra (Emma D’Arcy), de oudste dochter van Viserys. Aan de andere kant waren er de Greens waar Alicent Hightower (Olivia Cooke) haar oudste zoon Aegon II (Tom Glynn-Carney) op de troon wou.

Rhaenyra leek aanvankelijk uit te zijn op vrede. Dat veranderde na de dramatische dood van haar zoon Lucerys Verlaryon (Elliot Grihault) en Arrax door toedoen van Vhagar en Aemond Targaryen (Ewan Mitchell), de broer van Aegon II. Daardoor is alle hoop op vrede tussen de groenen en de zwarten voorbij en is Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) uit op wraak.

17 juni

Hoe die strijd, die bekend staat als de Dance of the Dragons, verdergaat, kan je zien op Streamz vanaf maandag 17 juni. Dan gaat het tweede seizoen van House of the Dragon namelijk van start. Een nieuwe trailer belooft alvast de nodige intrige en veel spectaculaire actiescènes.

Bekijk hier de trailer van House of the Dragon:

Het tweede seizoen van House of the Dragon is vanaf maandag 17 juni te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...