‘The Fairly OddParents’ krijgt waarschijnlijk reboot op Netflix

Het lijkt erop dat Netflix werkt aan een reboot van de populaire animatiereeks The Fairly OddParents. In de nieuwe reeks zouden we niet langer Timmy Turner volgen, maar wel Hazel Wells, die het gezelschap krijgt van Fairly OddParents Cosmo en Wanda.

Na het lezen van de titel van dit artikel zit je waarschijnlijk al met de iconische intro van The Fairly OddParents in je hoofd, maar dat kan binnenkort nog erger worden. Het lijkt er namelijk op dat de animatiereeks terug zal keren met een reboot op Netflix.

The Fairly OddParents: A New Wish

De website What’s On Netflix laat weten dat video gelekt zou zijn waarin duidelijk wordt dat Netflix werkt aan The Fairly OddParents: A New Wish, een reboot van de populaire animatiereeks die van 2001 tot 2017 liep op Nickelodeon. Het is niet de eerste keer dat er geruchten zijn over een reboot van de animatiereeks, aangezien Nickelodeon vorig jaar nieuwe merkregistraties maakte. Ook stemacteur Daran Norris, die in de originele reeks de stem van Cosmo verzorgde, liet vallen dat hij werkte aan een nieuw project van The Fairly OddParents.

Daarnaast waren er zelfs al geruchten over de inhoud van de reboot. Daarbij zouden we niet langer Timmy Turner volgen, maar wel Hazel Wells. Het gaat om een meisje van 10 jaar oud dat in Dimmadelphia woont. Ze is nog maar recent verhuisd naar de stad voor de nieuwe job van haar vader en haar broer is vertrokken naar de universiteit waardoor ze voor de eerste keer in haar leven enig kind is. Maar ze krijgt wel het gezelschap van Fairly OddParents Cosmo en Wanda.

De stemacteurs Daran Norris en Susanne Blakeslee zouden terugkeren om de stemmen van Cosmo en Wanda te verzorgen. Ashleigh Crystal Hairston zou de stem van Hazel verzorgen.

Meer
Lees meer...